0 532 321 01 01 ict@ict.org.tr

Neden Doğa Sporları?

  • Özgüven ve Başarı
  • İçten Gelen Biliş
  • Güven ve Dostluk
  • Paylaşmak

Temel Sportif Kanyon Eğitimi 2201

Etkinlik No : 22003
Etkinlik Türü : Temel Kanyon Eğitimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.05.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi : 05.06.2022
Etkinlik Süresi : 4 Hafta
Katılımcı Limiti : 50
Faaliyet Sorumlusu : Erdal YALÇIN
Etkinlik Detayları

 

İCT Canyoning olarak, 2022 yılında, daha çok sporcunun güvenli bir şekilde kanyonları geçebilmesi için eğitimlere başlıyoruz. 11 Mayıs Çarşamba 2022 tarihinde, Şişli İstanbul da başlayacak Temel Sportif Kanyon eğitimlerimizde, kanyon içinde size gerekli olan eğitimleri alacaksınız. Hangi malzemeleri nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Tüm dünyada ki kanyon sporcuları ile eşit seviyede olmanızı sağlamak için hazırladığımız müfredatımız dört hafta sürecek. Hafta içi 1 gün ve 1 haftasonu cumartesi pazar Tam gün Teorik eğitimler, haftasonları ise pratik eğitimlerle yeni bir serüvene başlayacağız. Pratik eğitimleriz 4 hafta sürecek. Teorik etkinliklerimiz sitemizde duyuruldu. 

2016 yılından buyana İtalya'daki uluslararası kanyon festivaline katılarak, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen deneyimli kanyoncularla birlikte, kanyon geçişleri yapılmıştır. İtalya, İspanya, İsviçre, Fransa, Avusturya,Yunanistan'da kanyon geçişleri yaparak, kanyon tekniklerimizi dünya standardında güncelledik.

Kanyon eğitimlerimizde işte bu tecrübelerimizi siz değerli katılımcılarımıza aktarmayı planlıyoruz. 4 Hafta, Çarşamba akşamı 20:00 ile 22:00 saatleri arasında 1 gün ve hafta sonu cumartesi pazar tam gün olan teorik eğitimlerimizin toplam ücreti 150 TL'dir. Kulübümüz ticari bir kuruluş değildir. Toplum yararına kurulmuş spor kulüdür. Daha önceki deneyimlerimizden edindiğimiz tecrübede, para ödenmeyen eğitimin önemsiz, değersiz görüldüğü, eğitimlerin yarım bırakılabilir, disipline ihtiyacı olmadığı gibi bir algıya yol açıyordu. Bundan dolayı katılımcılaımızın daha disiplinli katılımlarını sağlamak için sembolik de olsa 150 TL. ücretlendirilmesi kararlaştırılmıştır. Biz, gerçekten bu sporu yapmak isteyenlere emek harcayıp kaliteli sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu ücret pratik eğitimler içindir. Teorik, sahada yapılan eğitimler paylaşım usülüdür. Kanyon geçişlerinde kulüpten ekipman kiralayabilirsiniz. Masrafı kişi başına böleriz.

Katılımcı listesine eklenebilmeniz için kurs ücretini GARANTİ BANKASI MERKEZ CADDESİ ŞUBESİ Erdal Yalçın hs. Şube No: 728 HESAP No: 6620661  TR09 0006 2000 7280 0006 6206 61  yatırmış olmanız gerekmektedir.

Kanyon sporu ciddi bir spordur. Extrem bir spordur. Kondisyon ister. Ekipmanlarınızı doğru şekilde kullanmanız gerekir. Neyi nerede nasıl yapmamız gerektiğini öğrendikten sonra eğlence başlıyor. Sınırlı sayıda verilecek eğitimlerde ki yerinizi almak için siteye üye olup etkinliğe katıl butonunu tıklamanız yeterlidir. Kontenjan dolması durumunda yedeklere yazılabilirsiniz. Birileri mutlaka gelemeyecektir. O durumda sizi mutlaka ararız. 

Hadi 2022'de hayatına yeni bir spor kat...

Eğitim Programımız Teorik eğitimlerimizi hafta içi bir gün akşam iş çıkışı 2 saat  ve haftasonu Cumartesi pazarcolarak belirledik. Pratik eğitimler hafta sonları yapılacaktr. Hava durumuna göre değişiklik olabilir.

Eğitim Takvimi 

11 Mayıs Çarşamba Akşam 20:00 22:00 Tanışma ve Teorik Eğitim     
15 Mayıs Pazar  Saray Kanara Kayalıkları İp iniş Eğitimi Pratik Eğitim          
21-22 Mayıs Cumartesi ve Pazar  Kocaeli/Kutluca Köyü Teorik Eğitim ve Pratik Eğitimler        
29 Mayıs Pazar Doğançay Kanyon geçişi Pratik Eğitim         
05 Haziran Pazar  Fabrikaderesi Kanyon Geçişi Pratik Eğitim         

Daha fazla bilgi için Whatsapp butonuna   tıklayarak direkt iletişime geçebilirsiniz. ICT Canyoning Team tamamen gönüllü sporculardan oluşur. Ticari bir kuruluş değildir. Canyoning bizim tam zamanlı işimiz değildir. Bu sebepten anında dönüş olamadığında affınıza sığınıyoruz. En kısa sürede cevap verebilmek için gayret içerisindeyiz...

 

Harita
Yorumlar
Yorum yapmak için üye girişi yapın!

Faaliyete henüz yarum yapılmadı!